Pagina's

02-08-17

Noedels met tomatensaus en knoflook van Lee Kum Lee



Ik doe mee met het Lee Kum Lee project van TRND en mag ik producten van #lekkerleekumlee
uitproberen.

Zodra ik het starterspakket binnen had ben ik gelijk naar de winkel gegaan om naast de saus van Lee Kum Lee de andere producten te halen voor het recept garnalen met tomaten en knoflook.

Het recept:

Benodigdheden:
240 gr zalm
100 g garnalen, gepeld en schoongemaakt

Marinade:
2 eetlepels Kum Lee saus voor tomaten-knoflook garnalen
2 theelepels Teriyaki saus
20 gr koriander fijn gehakt
1 cm verse gember in fijne reepjes gesneden
1 theelepel maizena

Bereiding:
Meng alle ingrediƫnten van de marinade en marineer de zalm en garnalen gedurende 10 minuten
Bak de zalm en garnalen gedurende 10 minuten of tot ze gaar zijn in een pan.

Hierboven op de foto zie je een variant met groenten zoals ik zelf heb gemaakt!
Ik heb witte kool, kastanje champignons en ui gebruikt.

Lekker bij woknoedels..

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen